Aybatılı: Isparta'ya Hizmet Etmek İstiyorum

Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Aybatılı, dün AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2011 19:24
Aybatılı: Isparta'ya Hizmet Etmek İstiyorum

Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Aybatılı, dün AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı. Siyasi tecrübesi, Ispartalıyı ve Isparta’yı tanıması, sorunları bilmesi nedeniyle tecrübeli siyasetçi olduğunu belirten Aybatılı, “Benim gayem milletvekili olayım, Ankara’ya gideyim değil, gayem memleketime hizmet etmek” dedi. İşte Aybatılı’nın açıklamasından bazı satır başları:

34 YILLIK SİYASETÇİYİM

“Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurumuzu yaptık. Geçen hafta Perşembe günü de Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı görevimizden istifa ettik.

Biliyorsunuz, 34 yıldır esnaf ve sanatkarın idareciliğini yapmaktayım. Aynı zamanda aktif siyaset içinde bulundum. Bugüne kadar çizgimizde değişiklik olmadı. AK Parti, 3 dönemdir üst üste iktidar oldu. Bu seçimlerde de tek başına iktidar olacak. Bunlar gözüküyor. Yani biz sadece milletvekili olalım, Ankara’ya gidelim, iktidar olursak orda hizmet edelim, olmazsak muhalefette kalalım, muhalefette de Isparta’ya hizmet etmeye gayret sarf edelim düşüncesi ben de hasıl olmadı.

ISPARTA’YA HİZMET ETMEK İSTİYORUM

Ben Isparta’ya hizmet etmek istiyorum. Bundan dolayı da bu partiden aday oldum. 34 yılı aşkın siyasi çizgimde hiç zikzak yapmadan dimdik durdum ve Isparta’ya hizmet için gayret verdim. Ama artık, Cuma günü itibariyle AK Parti’ye üyelik kaydımı da yaptırdım. Resmi olarak aday adaylığı da açıklıyorum.

TECRÜBEM VAR

Yani hedefim, sadece milletvekili olmak değil. Ben Isparta’ya hizmet etmek istiyorum. Siyasi tecrübem var, idarecilik tecrübem var.

SİYASİ ATMOSFER

Siyasi atmosferde görünen şu; Isparta’yı tanıyan, Ispartalıları bilen, köyünü, kasabasını bilen adaya ihtiyaç var. Bu özellikler bende hasıl olduğu için bu seçimlerde aday olmayı düşündüm.

Ben yeni siyasetçi değilim. Yeni idareci de değilim. Isparta’ya ne ihtiyaçlar var biliyorum. Bu sıkıntıları bilen, yaşayan insanlardan biriyim. Eğer vekil olursam, çözüm noktasını bulurum.

AVANTAJLIYIM

Ben diğerlerine göre daha avantajlıyım. Halkımız da bu yönde avantajlı. Halkımız beni aradığında mutlaka işleri görülür, çayımızı içerler, ne yapılması gerekiyorsa yaparız.

ESNAF DA DESTEK VERDİ

Esnaf ve sanatkarda bizi destekledi. Dediler ki başkanım aday ol, hep beraber destekleyelim, hizmetleri takip et dediler. Biz de bunu istişare ettik, bu kararı verdik.

Şimdi neye ihtiyacımız var, hizmete tabiî ki. Eğer Isparta’ya faydalı olabilirsek, bir insanın işini görebilirsek, memleket menfaatine bir adım atabilirsek, kazançlı hepimiz olacağız.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum