Aybatılı Neden Aday Olduğunu Açıkladı

AKP’den milletvekili aday adayı olan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, 34 yıllık siyasi hayatında hiç zikzak yapmadığının altını çizdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2011 09:35
Aybatılı Neden Aday Olduğunu Açıkladı

AKP’den milletvekili aday adayı olan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, 34 yıllık siyasi hayatında hiç zikzak yapmadığının altını çizdi.

AK Parti’den aday adaylığı kamuoyunda “sürpriz ve dikkat çekici” olarak yorumlanan Esnaf Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, neden aday olduğunu açıkladı. 34 yıldır Siyasette olduğunu ve bu süre içensinde hiç zikzak yapmadığını iddia eden Aybatılı, Isparta’yı Tanıyan ve bilen insanlara ihtiyaç olduğunu söyledi. Aybatılı, şu açıklamayı yaptı.

ISPARTA’YA HİZMET ETMEK İSTİYORUM
Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurumuzu yaptık. Geçen hafta perşembe günü de Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı görevimizden istifa ettik. Biliyorsunuz 34 yıldır esnaf ve sanatkarın idareciliğini yapmaktayım. Aynı zamanda aktif siyaset içinde bulundum Bugüne kadar çizgimizde değişiklik olmadı. AK Parti, 3 dönemdir üst üste iktidar oldu. Bu seçimlerde de tek başına iktidar olacak. Bunlar gözüküyor. Yanı biz sadece Milletvekilli olalım Ankara ya gidelim, iktidar olursak orda hizmet edelim, olmazsak muhalefette Kalalım muhalefette de Isparta’ya hizmet etmeye gayret sarf edelim’ düşüncesi ben de Olmadı. Ben Isparta’ya hizmet etmek istiyorum Bundan dolayı partiden aday oldum.

ISPARTA’NIN İHTİYAÇLARINI BİLİYORUM
34 yılı aşkın sıyası çizgimde zikzak yapmadan dimdik durdum ve Isparta’ya hizmet için gayret verdim. Ama artık Cuma günü itibariyle AK Parti’ye üyelik kaydımı da yaptırdım. Resmi olarak aday adaylığı da açıklıyorum. Yanı hedefim, sadece milletvekili olmak değil, Isparta’ya hizmet etmek istiyorum. Siyası tecrübem var, idarecilik tecrübem var. Siyasi atmosferde görünen Isparta’yı tanıyan, Ispartalıları bilen, koyunu kasabasını bilen adaya ihtiyaç. Bu özelliklerde bende hasıl olduğu için bu seçimlerde aday olmayı düşündüm. Ben yem siyasetçi değilim, yeni idareci de değilim. Isparta ya ne ihtiyaçlar biliyorum Bu sıkıntıları bilen, yaşayan insanlardan biriyim. Eğer vekil olursam, çözüm noktasını bulurum. Ben diğerlerine göre daha avantajlıyım. Halkımız beni aradığında mutlaka işleri görülür, çayımızı içerler, ne yapılması gerekiyorsa yaparız. Esnaf ve sanatkar da bizi destekledi. Dediler ki başkanım aday ol, hep beraber destekleyelim hizmetleri takip et dediler. Biz de bunu istişare ettik, bu kararı verdik, Şimdi neye ihtiyacımız var, hizmete tabii ki Eğer Isparta’ya faydalı olabilirsek bir insanın işini görebilirsek, memleket menfaatine bir adım atabilirsek, kazançlı hepimiz olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum