Ayda 80 Bin TL Yetmiyor

Ayda 80 bin lira yetmiyor! "Ben iyi durumdayken çevremin mutsuz olmasına katlanamam" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2011 10:21
Ayda 80 Bin TL Yetmiyor

Galatasaray kaptanı Arda Turan, kız arkadaşı Sinem Kobal ile gittiği Dubai yolculuğu sırasında itirafta bulundu: Paranın hiç hükmü yok. Ayda en az 80 bin lira harcıyorum. Yakınlarıma da destek oluyorum!

Cimbom’un kaptanı Arda Turan maddi konularda kendisine çok fazla kısıtlamadığını, yakınları ve akrabalarının herhangi bir ihtiyacı olması halinde hemen yardıma koştuğunu söyledi. Ailesine de kendisinin baktığını hatırlatan Arda Turan, “Ayda en az 80 bin lira harcıyorum” diye konuştu.

Galatasaray-Fenerbahçe arasında Abdi İpekçi’de oynanan basketbol maçını izleyen ve alınan galibiyet sonrası büyük sevinç yaşayan Arda Turan, aynı gece kız arkadaşı Sinem Kobal ile birlikte yılbaşına Dubai’de girmek için Birleşik Arap
Emirlikleri’nin yolunu tuttu. Türk Hava Yolları ile Dubai’ye uçan Arda Turan, yolculuk sırasında uçakta bulunanlarla bir süre sohbet etti. Galatasaraylı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Arda kimseyi kırmamaya çalışırken, sempatik tavırları ve sıcak davranışlarıyla herkesin gönlünü fethetti.

"DIŞARIDAN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL"
Florya’da altyapıda oynayan gençlere yardım ettiği bilinen Arda Turan, “Ben iyi durumdayken çevremin mutsuz olmasına katlanamam” diyerek şöyle devam etti:
Elimden geldiğince ihtiyacı olanlara yardım ediyorum. Ayrıca her şey dışarıdan göründüğü gibi değil. Hayat pahalı. Bu devirde paranın çok hükmü yok. Tanınan biri olmak da kişisel tüketiminizin artmasını sağlıyor. Birçok giderim var. Ayda en az 80 bin lira harcıyorum. Allah sağlık versin” diye konuştu. Yıldız oyuncu, Galatasaray’dan yılda 2 milyon Euro (4 milyon lira) kazanıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.