Ayda Bin Lira Taksitle Ev Sahibi Olacaksınız

Ayda Bin Lira Taksitle Ev Sahibi Olacaksınız

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Şubat 2019 12:10
Ayda Bin Lira Taksitle Ev Sahibi Olacaksınız

İYİ Parti ve CHP'nin ortak adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için belediyeyi seferber edeceklerini söyledi.

Gökmenoğlu, "Çıkıyorlar insanlara ev yapacaklarını söylüyorlar. 3 Milletvekili ile beraber çıkıyorlar ‘TOKİ yapacağız’ diye söz veriyorlar. TOKİ filan istemiyoruz. Yapmayın. TOKİ’den ev alanların hali ortada. Hala borç ödüyorlar. Belediye olarak yapacağız. Belediyenin arsaları var, altyapı imkanı var. 80 bin TL’ye 3+1 daire yapacağız. Ve 1000 TL taksitle halkımıza vereceğiz. Belediyenin iktidarda olmasına gerek yok. İktidarda oldu da ne oldu. Nerede Dereboğazı yolu, nerede Konya yolu, nerede hızlı tren, nerede kara tren? Kara trenimizi bile aldılar. Biri belediye başkanı, biri Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı. Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim yaptırmadı. Görevine geri dönecek. Biz Baro’da hemen seçim yaptık. Ben dönmeyeceğim. Ben belediye başkanı olacağım, onu da Ticaret Odası’na uğurlayacağız.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum