Aylin Cesur Çocuk İstismarı Araştırma Komisyonu'na Seçildi

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, TBMM'de Çocuk İstismarı Araştırma Komisyonu'na seçildi.

Yayınlanma:
Aylin Cesur Çocuk İstismarı Araştırma Komisyonu'na Seçildi

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, TBMM'de Çocuk İstismarı Araştırma Komisyonu'na seçildi. Milletvekili Cesur, “Bir Kadın ve Doktor Milletvekili olarak bütün gücümü çocuk istismarının araştırılması komisyonu çalışmalarına yansıtacağım” dedi.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur komisyona seçilen isimlerden biri oldu. Komisyon, 12 Ocak Perşembe günü ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, komisyonun ilk toplantısında çocuk istismarının, toplumun en önemli problemi olduğunu belirterek, komisyon çalışmalarının efektif olması ve sonuçta muhakkak gerekli yasal tedbirlerle bir sonuca ulaşılmasının gereğini dile getirdi.

Daha evvel konuyu defalarca Meclis kürsüsüne taşıdıklarını, ancak önergelerinin reddedildiğini, 6 yaşındaki bir kız çocuğumuzun başına gelen korkunç hadise üzerine komisyonun kurulmasının, en azından bundan sonra istismara maruz kalacak evlatların korunmasını ve istismarların engellenmesini sağlaması için önemli bir gelişme olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.