Aylin Cesur "Isparta Halkı Çaresiz, Umutsuz

İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur ve İl Başkanı Hasan Büyükçam ile parti yöneticileri, Karaağaç Pazarını gezdi.

Yayınlanma:
Aylin Cesur "Isparta Halkı Çaresiz, Umutsuz

İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur ve İl Başkanı Hasan Büyükçam ile parti yöneticileri, Karaağaç Pazarını gezdi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Cesur, "Gördük ki; Isparta Halkı çaresiz, umutsuz, “Dara düştük, kurtarın bizi” diyor! dedi.

Milletvekili Cesur, Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız, İl ve İlçe yöneticileri Karaağaç Pazarı’nda Ispartalılarla buluştu.

Milletvekili Cesur, pazar ziyaretine ilişkin açıklamasında; "Sohbet ettik, dert dinledik, çözüm aradık. Gördük ki; Isparta Halkı çaresiz, umutsuz, “dara düştük, kurtarın bizi” diyor! Ve onlarca hemşerimizi üye yaptık partimize! Zamlar, yoksulluk, enflasyon, geçim sıkıntısı, Suriyeliler, terör umutsuzluğa sevk etmiş herkesi.

Sözümüz söz, çare de var, çözüm de, sandık gelene kadar dert dinleyip, çözüm arayacağız ve sandıktan sonra hazır çözüm projelerimizle ve genel başkanımız Meral Akşener ile Isparta da İYİ olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.