Ayrı Ayrı Teşekkür Ettiler

Süleyman Demirel Demokrasi Müzesinin açılışa katılan ve Barida Hotels’de konaklayan misafirler Isparta’ya böyle bir yatırım kazandırdığı için Barida Hotels Yönetim Kurulu Başkanı S. Sami Öngör’e teşekkür ettiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ekim 2014 14:51
Ayrı Ayrı Teşekkür Ettiler

Süleyman Demirel Demokrasi Müzesi'nin açılışına katılmak için, yurtdışı ve Türkiye'den çok sayıda önemli konuk geldi.

Barida Hotels’de konaklayan önemli konuklardan; Romanya Eski Devlet Başkanı Emil Constantınescu, Kosava Eski Devlet Başkanı Fatmir Sejdıu, Arnavutluk Eski Devlet Başkanı Bamir Topi, Gagavuzya Cumhurbaşkanı Mihail Formuzal, TBMM Eski Başkanlarından Hüsamettin Cindoruk ve Hikmet Çetin, Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Tahir Köse, Eski Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın, Eski İçişleri Bakanı İsmet Sezgin, Ekonomiden Sorumlu Eski Devlet Bakanı Ufuk Söylemez, Eski Emniyet Genel Müdürü Yılmaz Ergun otelin Yönetim Kurulu Başkanı S. Sami Öngör’ü Isparta’ya böyle bir yatırım yaptığı için ayrı ayrı kutladılar, tesisin hizmetinden memnun kaldıklarını belirterek Barida Hotels’den ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.