Babam Yaşasaydı Benimle Gurur Duyardı

Babam Yaşasaydı Benimle Gurur Duyardı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2019 12:36
Babam Yaşasaydı Benimle Gurur Duyardı

AK Parti Belediye Başkan Adayı Başdeğirmen, “Üslubumdan taviz vermeyeceğim. Sayın Günaydın’a Sayın demeye devam edeceğim. Bana ‘Babası yaşasaydı oğlunun haline oturur ağlardı’ demiş. Babamın yüzünü önüne eğdirecek tek bir hareketim olmadı. Yaşasaydı çıktığım bu yolda benimle gurur duyardı” dedi.

AK Parti Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen, Gülistan Mahallesi’nde 11’inci mahalle toplantısını gerçekleştirdi. Salonu dolduran vatandaşlar, Başdeğirmen’e mahallenin çözüm bekleyen sorunlarını aktardı. Başdeğirmen, çözümün AK parti Belediyeciliğinde olduğunu söyledi. Başdeğirmen’in konuşmaları sık sık alkışlarla kesildi.

BİR KİŞİYE BİR KESİME DEĞİL, ADALETLE
ISPARTA’YA HİZMET ETMEYE GELİYORUZ
Başdeğirmen, “Eğer hayırlı işler yapacaksak başkanlık bana nasip olsun. Eğer hayırsız işlere karışacaksak başkanlığı Rabbim bana nasip etmesin. Adaletli, dürüst bir yönetim için bu işe soyundum ve aday oldum. Size vereceğim hizmetlerin dışında farklı bir çalışma içinde olmayacağız. Kimse ayrıcalıklı olmayacak. Biz kazandıktan sonra sadece bize oy verenlere hizmet etmeyiz. Bir kişi veya bir kesime hizmet etmeyiz. Adaletle tüm halkımıza hizmet etmeye geliyoruz” dedi.



İSTİHDAM SAĞLAYACAK İŞLER YAPACAĞIZ
Belediyeciliğin sadece asfalt, kaldırım yapmak olmadığını aktaran Başdeğirmen “Belediye Başkanı 2 yıl şehirde olmasa bu işler yine yapılır. O halde Başkan niye seçiliyor. Şehrin refah seviyesinin yükselmesi için seçiliyor. İşte biz bunu sağlamak için geliyoruz. Bunlar bizim sözlerimiz bunları kayıt altına alın. Biz belediyeye geldiğimizde insanların faydalanacağı işleri yapacağız. İstihdam sağlayacak işler yapacağız. Her yıl ülkemizde 1 milyon nüfus işgücü nüfusuna ekleniyor. Belediye olarak istihdamın önünü açmak zorundayız. Fabrikaların, gelecek yatırımların önünü rakip olmadan açmak, buraya gelecek olan tesislerin altyapısını yapmak görevimizdir. Bana, oğluma kızıma iş buluver diyorlar. Hiç merak etmeyin bunun altyapısını hazırlayacağız” dedi.

LÜZÜMSUZ İŞLER DÖNEMİ BİTTİ
VATANDAŞIN İHTİYACI OLAN İŞLER YAPILACAK
Artık lüzumsuz işler döneminin kapanacağını kaydeden Başdeğirmen, “Vatandaşın ihtiyacı oylan işler yapılacak. Isparta’da değişime ihtiyaç var. Onun da tarihi 31 Mart. 10 yıldır bu şehirde değişmeyen her şeyin değişmesi gerekir. Onun için projelerimizi ortaya koyuyoruz. ITKM’yi bitiriyoruz. Otogar’ı bitiriyoruz. Yeni Terminal binasının inşaatını iptal edeceğimi söylüyorlar. Biz bu hatayı asla yapmayız. 1999’da o hatalar yapıldı. Biz başlayan her projeyi bitireceğiz” diye konuştu.

BABAM YAŞASAYDI BENİMLE GURUR DUYARDI
Başdeğirmen, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın kendisi hakkında ‘Babası yaşasaydı halini görse oturur ağardı’ şeklindeki sözlerine atıfta bulunarak “Bana yalancı diyor, zat diyor. Ben üslubumdan taviz vermeyeceğim. Sayın Günaydın’a Sayın demeye devam edeceğim. Rahmetli babam 28 yıl önce vefat etti. Yaşasaydı bugün 88 yaşında olacaktı. Babamın yüzünü önüne eğdirecek tek bir hareketim olmadı. Yaşaydı, emin olunki Isparta’ya hizmet yolunda çıktığım bu yolda benimle gurur duyardı” dedi.

DURMAK YOK YOLA DEVAM
Başdeğirmen bir vatandaşın adaylıktan çekileceğinize ilişkin söylentiler dolaşıyor bu doğru mu sorusuna “Korkunun ecele faydası yok. Durmak yok yola devam’ yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.