Bahçeli Isparta’ya Selam Gönderdi

Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

Yayınlanma:
Bahçeli Isparta’ya Selam Gönderdi

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Belediye Başkan adayını açıkladıktan sonra İl Başkanı Ahmet Önder Topçu ve Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiler.

İl Başkanı Topçu ve Başkan Adayı Günaydın Ankara’da ilk olarak MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez’i TBMM’de, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı da MHP Genel Merkezinde ziyaret ettiler.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı Ahmet Önder Topçu, Genel Başkan Bahçeli’nin tüm Isparta halkına selamlarını ilettiğini söyledi.

Daha önce 3 dönem Belediye Başkanlığı yapan Günaydın’ın tekrar göreve gelmesi için tüm teşkilatlar olarak arkasında olacaklarını belirten İl Başkanı Topçu, “Sayın Genel Başkanımız da sonuna kadar adayımızın arkasında ve destekçisi. Sayın Genel Başkanımız Ispartalı hemşehrilerimize güveniyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.