BAKA Berlin’den Sonra Moskova’da

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Moskova’da iki fuara katılılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2011 19:47
BAKA Berlin’den Sonra Moskova’da

Antalya, Burdur ve Isparta’nın turizm potansiyelini daha da güçlendirmek amacıyla dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı ITB Berlin 2011’de stant açan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Moskova’daki iki fuara da katılıyor.

Fuarlarda turizm yatırımları, kültür turları ve St. Paul’ü ana tema belirleyen BAKA, turizm profesyonellerine Batı Akdeniz’in tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleri ile bölgeye dair projelerde verilecek desteklerle ilgili bilgilendirmeler yaparken, eko, sağlık, inanç, kongre, yat, spor, av ve yayla gibi alternatif turizm zenginliklerini de tanıtıyor.

Dünyanın turizm borsası olarak nitelendirilen ITB Berlin 2011’de Türkiye’ye ayrılan bölümdeki standında başarılı bir tanıtım yapan BAKA, Moskova’daki uluslararası seyahat ve turizm fuarı ITM Moscow 2011 ile turizm ve seyahat sektörlerine yönelik tüketici fuarı MITT 2011’de de yer alıyor. 12 Mart’ta açılan ve bu yıl 6. kez düzenlenen bin 200’den fazla firmanın katıldığı Moskova’daki uluslararası seyahat ve turizm fuarı olan ITM Moscow, 15 Mart’a kadar devam edecek.

Fuara bu yıl partner ülke olarak katılan Türkiye, en büyük bölümle temsil edilme hakkını kullanırken, BAKA da tanıtım faaliyetlerini sürdürüyor. BAKA Dış İlişkiler ve Tanıtım Birimi Uzmanı Bayram Altıntaş ile Antalya YDO Koordinatörü Alaattin Özyürek, tur operatörleri, seyahat acentaları ve diğer profesyonel turizmcilerle yaptığı görüşmelerin çok yararlı geçtiğini, St. Paul'ün büyük ilgi gördüğünü ve Rusya'dan Antalya'ya olan turist akışının artacağı beklentisinin arttığını söyledi.

BAKA, 16 Mart’ta kapılarını ziyaretçilere açacak turizm ve seyahat sektörlerine yönelik tüketici fuarı olan ve bu yıl 18. kez düzenlenen MITT 2011’de de, kapanış günü 19 Mart’a kadar tanıtım faaliyetlerini sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.