BAKA Fuara Katılacak

BAKA 15. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2011 21:30
BAKA Fuara Katılacak

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Burdur, Antalya ve Isparta'nın turizm potansiyelini daha da güçlendirmek için bölgede faaliyet gösteren kamu kurumları ve özel sektör temsilcileriyle 15. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılacak.

Ajanstan yapılan yazılı açıklamada, turizmde bölgenin tamamına olan ilgiyi artırmak için Türkiye'den ve dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel turizmcilerin ziyaret edeceği ve dünyanın en büyük 6. turizm fuarı kabul edilen EMİTT'e katılanacağı bildirildi.

Fuarda, Antik çağlardan bu yana pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış Batı Akdeniz Bölgesi'nin bünyesindeki, tarihi eserler, müze ve ören yerleri ile doğal güzelliklerin sergileneceği belirtilerek, ayrıca bölgenin sağlık, inanç ve kültür, kongre, yat, spor, av ve yayla gibi alternatif turizm zenginliklerinin de ziyaretçilere tanıtılacağı kaydedildi.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Tuncay Engin de ciddi turizm potansiyeli barındıran Batı Akdeniz Bölgesi'ni, EMITT fuarında en iyi şekilde tanıtarak dünyanın her yerinden turist çekmeyi hedeflediklerini söyledi.

15. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'na BAKA ile birlikte, Antalya'dan Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kemer Belediyesi, ANFAŞ ve otel işletmecileri, Isparta'dan Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Yalvaç Kaymakamlığı, Eğirdir, Yalvaç, Sütçüler ve Gelendost belediyeleri ile Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Burdur, Ağlasun, Gölhisar ve Yeşilova Belediyeleri ile özel sektör temsilcilerinin katılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.