BAKA, Proje Hazırlama Eğitimleri Verecek

BAKA, Proje Hazırlama Eğitimleri Verecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Haziran 2019 09:15
BAKA, Proje Hazırlama Eğitimleri Verecek

2019 yılı Mali Destek Programları Isparta, Burdur ve Antalya’da bilgilendirme toplantılarında anlatılacak. İllerde proje hazırlama eğitimleri de verilecek.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), 2019 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında ilan ettiği Mali Destek Programlarına (MDP) ilişkin Isparta, Burdur ve Antalya illerinde bilgilendirme ve eğitim toplantıları gerçekleştirecek. BAKA tarafından, ‘Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi’, ‘Sosyal Kalkınma’ ve ‘Turizm Altyapısının Geliştirilmesi’ başlıklarından oluşan 2019 Mali Destek Programlarının konuları ile hedef ve amaçlarının anlatılacağı bilgilendirme toplantılarının ilki 18 Haziran’da (BUGÜN) saat 14:00’de Isparta’da, Ekonomi Kampüsü Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ITSO Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Toplam 20 milyon TL bütçe ayrılan 2019 Mali Destek Programlarının bilgilendirme toplantıları Burdur’da 19 Haziran’da Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda, Antalya’da ise 20 Haziran’da Kepez’deki Mimar Sinan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve her bir toplantı saat 14:00’te başlayacak.

Isparta, Antalya ve Burdur illerinin sürdürülebilir sosyo-ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak için faaliyetlerini sürdüren BAKA, başarılı projelere toplam 20 milyon TL tutarında destek vereceği 2019 Yılı Mali Destek Programları kapsamında proje hazırlama eğitimleri de gerçekleştirecek. 24 Haziran’da Isparta’da, 25 Haziran’da Burdur’da ve 26 Haziran’da Antalya’da gerçekleştirilecek proje hazırlama eğitimlerine katılmak isteyen yerel paydaşların [email protected] adresine ad ve soyadları ile iletişim bilgilerini içeren bir e-posta göndererek kayıt yaptıracak. Yerel kapasiteyi geliştirmeye yönelik uygulamalı eğitimlerin gerçekleştirileceği, potansiyel başvuru sahiplerine verilecek proje hazırlama eğitimlerinde; Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden projelerin nasıl hazırlanacağı, başvuru sırasında nelere dikkat edileceği, fikrin projeye dönüştürülmesinin nasıl gerçekleştirileceği, projenin nasıl hazırlanacağı, mantıksal çerçeve yaklaşımı, faaliyet planı, bütçe ve iş planı kavramları, teklif hazırlama ve sunma süreci ile başvuru formu ve eklerinin doldurulmaları konularında katılımcılara bilgiler aktarılacak.

BAKA’nın Antalya, Isparta ve Burdur’da uygulanacak projelere doğrudan finansman desteği sağlayacağı 2019 Yılı Mali Destek Programları hakkında detaylı bilgi, başvuru rehberi ve eklerinin tamamı http://www.baka.gov.tr internet sitesinden temin edilebiliyor. 2019 MDP için başvurular başvurular internet üzerinden (KAYS) 23 Ağustos 2019 saat: 23.59’a kadar yapılabilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.