BAKA Yönetim Kurulu Gölcük’te Toplandı

BAKA Yönetim Kurulu Gölcük’te Toplandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2019 16:08
BAKA Yönetim Kurulu Gölcük’te Toplandı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu, Mart ayı olağan toplantısını Isparta’nın önemli turizm değerlerinden biri olan Gölcük Tabiat Parkı’nda gerçekleştirdi.

Vali Ömer Seymenoğlu başkanlığındaki BAKA Yönetim Kurulu toplantısına; Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Burdur Valisi Hasan Şıldak, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta, Antalya ve Burdur İl Genel Meclisi Başkanları, Sanayi ve Ticaret Odası başkanları katıldı.
Toplantı öncesi Gölcük krater gölünü ve mesire alanlarını gezen BAKA Yönetim Kurulu üyeleri ardından toplantının yapılacağı salona geçti.

Toplantının açılış konuşmasında BAKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Vali Ömer Seymenoğlu, toplantının üç il için hayırlı olması temennisinde bulunarak BAKA tarafından desteklenen ve desteklenecek projelerin doğrudan vatandaş odaklı olduğunu söyledi.

Vali Seymenoğlu; “BAKA tarafından desteklenen projeler özellikle turizm alanındaki yatırımcılarımızın önünü açtığını, diğer taraftan sosyal sorumluluk projeleri kapsamında doğrudan vatandaşımıza dokunan projeler olduğunu yapılan geri dönüşlerden anlıyoruz. Bu da bizleri mutlu ediyor.” dedi.

Ardından BAKA yönetim kurulu üyeleri tarafından gündemde olan maddelerin görüşülmesine geçildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.