BAKA'dan 'Çantacı Projeci' Uyarısı

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, destek garantisi vererek proje hazırlamak isteyen ''çantacı'' kişilerin türediğini ve bunlara karşı yatırımcıların dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2011 10:28
BAKA'dan 'Çantacı Projeci' Uyarısı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreteri Tuncay Engin, destek garantisi vererek proje hazırlamak isteyen ''çantacı'' kişilerin türediğini ve bunlara karşı yatırımcıların dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

Engin, gazetecilere yaptığı açıklamada, BAKA olarak istihdam artırıcı ve rekabet gücü olan projelere yönelik Antalya, Isparta ve Burdur'daki yatırımcılardan gelecek projeleri kabul etmeye başladıklarını bildirdi. BAKA'ya sunulacak projelerin profesyonel şirketler tarafından ve uzmanlara danışılarak hazırlanması gerektiğini söyleyen Engin, ancak son günlerde ''çantacı'' tabiriyle sahte proje hazırlayan kişilerin türediği yönünde duyumlar aldıklarını belirtti.

Bu konuda yatırımcıları uyaran Engin, ''Destek çıkacak gibi taahhütler vererek, para karşılığında proje hazırlama önerisinde bulunan kişilere karşı dikkatli olunmalıdır. Proje hazırlatılacak kişilerin kurumsal yapısının olmasına önem gösterilmelidir. Antalya, Isparta ve Burdur'da BAKA projelerini onaylatma garantisi vererek dolaşan, teklifler veren çantacılara karşı dikkatli olunmalı'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.