BAKA’dan Fikri Projeye Dönüştürme Eğitimi

BAKA’dan Fikri Projeye Dönüştürme Eğitimi

Yayınlanma:
BAKA’dan Fikri Projeye Dönüştürme Eğitimi

Sürdürülebilir kalkınma hedefinde Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA) çağrıya çıktığı 2019 Mali Destek Programları(MDP) kapsamında Isparta, Burdur ve Antalya’da proje hazırlama eğitimleri verildi.

‘Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi’, ‘Sosyal Kalkınma’ ve ‘Turizm Altyapısının Geliştirilmesi’ alt başlıklarından oluşan programa son başvuru tarihi internet üzerinden (KAYS) 23 Ağustos 2019 olduğu hatırlatılan eğitimlerde; fikrin projeye nasıl dönüştürüleceği nelere dikkat edileceği konularında katılımcılar bilgilendirildi.

Başarılı projelere toplam 20 milyon TL tutarında desteğin kullandırılacağı BAKA’nın 2019 yılı Mali Destek Programları kapsamında; bilgilendirme toplantılarının ardından Isparta, Antalya ve Burdur’da proje hazırlama eğitimleri de verildi. Sürdürülebilir sosyo-ekonomik kalkınmaya katkıda bulunmak üzere faaliyetlerini sürdüren BAKA’nın proje hazırlama eğitimlerini Program Yönetim Birim Başkanı Hasan Yüksek ile uzmanlar verdi. Yerel kapasiteyi geliştirmeye yönelik uygulamalı eğitimlerde potansiyel başvuru sahiplerine; fikrin projeye dönüştürülmesinin nasıl gerçekleştirileceği, Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden projelerin nasıl hazırlanacağı, başvuru sırasında nelere dikkat edileceği, mantıksal çerçeve yaklaşımı, faaliyet planı, bütçe ve iş planı kavramları, teklif hazırlama ve sunma süreci ile başvuru formu ve eklerinin doldurulmaları konuları katılımcılar bilgilendirildi.

BAKA’nın Antalya, Isparta ve Burdur’da uygulanacak projelere doğrudan finansman desteği sağlayacağı 2019 Yılı Mali Destek Programları hakkında detaylı bilgi, başvuru rehberi ve eklerinin tamamı http://www.baka.gov.tr internet sitesinden temin edilebiliyor. 2019 MDP için başvurular başvurular internet üzerinden (KAYS) 23 Ağustos 2019 saat: 23.59’a kadar yapılabilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.