BAKA’dan Yardım Masaları Hizmeti

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) 5 gün boyunca Isparta merkez binasında, Antalya ve Burdur yatırım destek ofislerinde teknik yardım hizmeti verecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2011 10:48
BAKA’dan Yardım Masaları Hizmeti

23 Aralık 2010 tarihinde ilan edilen 2010 yılı Teklif Çağrısı “ Sanayi ve Turizm Sektörlerinde Rekabetçiliğin Artırılması Mali Destek Programı” kapsamında proje hazırlamak isteyen potansiyel başvuru sahiplerine yönelik, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) 5 gün boyunca Isparta merkez binasında, Antalya ve Burdur yatırım destek ofislerinde teknik yardım hizmeti verecek.

Üç ilde teknik yardım hizmetleri, 21-25 Şubat tarihlerinde 09.30- 12.00 ve 13.30- 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Başvuru sahiplerine proje sahiplerine başvuru rehberlerindeki doldurulması gereken, formlarda ve sunulması gereken, diğer eklerde anlaşılmayan noktalar konusunda açıklamalarda bulunulacak. Proje başvurusu için sunulacak formların ve eklerin tam olup olmadığının kontrolüne yönelik destek verilecek.

Yardım masası hizmetleri, başvuru rehberleri ile sıkça sorulan sorular listesinde yeralan resmi bilgiler ve kriterler çerçevesinde tereddütte düşülen veya tam anlaşılamayan konularda, potansiyel başvuru sahiplerince yöneltilecek somut soruların cevaplanması şeklinde olacak.

Ajans personeli, ilgili mevzuat gereğince teklif çağrıları kapsamında sunulacak herhangi bir projenin hazırlanmasında ve yürütülmesinde görev alamamakta ve bu hüküm gereğince yardım masası hizmetinde, hazırlanan projelerin içeriğinin kontrolüne ilişkin bir destek verilemeyecektir.

Teknik yardım masası hizmetinden faydalanmak için potansiyel başvuru sahipleri, Isparta için 0-246- 224 37 37, Burdur için 0-248-234 05 50 ve Antalya için de 0- 242- 227 82 27 nolu telefonlardan randevu alabilecek ve randevu alan her proje sahibine en fazla 30 dakika süre ayrılabilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.