Bakan Pakdemirli Isparta'ya Geliyor

Bakan Pakdemirli Isparta'ya Geliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2020 16:06
Bakan Pakdemirli Isparta'ya Geliyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 9 Mart 2020 Pazartesi günü Isparta’ya geliyor. ISUBÜ tarafından Bakan Pakdemirli’ye Fahri Doktora Payesi verilecek.

ISUBÜ’DEN BAKAN PAKDEMİRLİ’YE FAHRİ DOKTORA PAYESİ
Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı, TBMM 28. Başkanı ve Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın ardından Isparta’dan bir Doktora Payesi de Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye verilecek.

SDÜ, BİNALİ YILDIRIM’A FAHRİ DOKTORA VERDİ
Bilindiği gibi; Süleyman Demirel Üniversitesi senatosu tarafından alınan karar çerçevesinde geçtiğimiz Pazartesi günü (24 Şubat 2020 tarihinde) SDÜ Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Salonunda düzenlenen törenle Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı, TBMM 28. Başkanı ve Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’a Fahri Doktora Payesi takdim edilmişti.

TARIM BAKANI PAKDEMİRLİ ISPARTA’YA GELİYOR
Yıldırım’ın ardından Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de Isparta’ya gelecek. Bakan Pakdemirli’nin 9 Mart 2020 Pazartesi günü Isparta’ya geleceği ve aynı gün törenle kendisine Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) tarafından Fahri Doktora Payesi verileceği öğrenildi.

VALİLİK VE ISUBÜ REKTÖRLÜĞÜNÜ ZİYARET EDECEK
Havayoluyla Isparta’ya gelecek olan Bakan Pakdemirli’nin 9 Mart 2020 Pazartesi günü saat 12.00 sıralarında Süleyman Demirel Havalimanına ineceği ve Valilik ve ISUBÜ Rektörlüğünü ziyaretinin ardından saat 14.00’de düzenlenecek törenle kendisine Fahri Doktora Payesi takdim edilecek.

TARIMLA İLGİLİ SEKTÖREL TOPLANTIYA BAŞKANLIK EDECEK
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin daha sonra Tarım ve Ormancılık konusunda düzenlenecek olan Sektörel Toplantıya Başkanlık edeceği ve son olarak da hava durumuna göre, havanın müsait olması halinde onuruna düzenlenecek olan balık ekmek partisine katılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.