Bakkal Amca İçin!

Bakkal Amca İçin!

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2022 12:16
Bakkal Amca İçin!

Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası başkanı Sinan Aydın: ‘Şehirde ki üç harfli AVM’lere küçük ekmek fiyatı 1,35 TL’den veriliyor, bakkallara ise 1,70 den veriliyor. Bizde tepkimizi ortaya koyarak bakkalla da aynı fiyattan verilmesini istedik” dedi.

Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası başkanı Sinan Aydın göreve geldiği ilk günden buyana yaptığı ve yapacağı projelerin bazıları hakkında bilgiler verdi.

Geçtiğimiz ay ile yapılan kongre ile başkanlığa seçilen Sinan Aydın çalışmalara hızlı başladı. Özelikle bakkalların ekmek alış ve satışı ile ilgili yaşadığı kar marjı sıkıntısına el atan Aydın, ilgili makamlarla görüşmesini sürdürüyor. Sinan Aydın gazetemize yaptığı açıklamada; “ Oda olarak esnafımıza mesaj çektik, odadan ikinci bir mesaj gelinceye kadar hiç kimse dondurma sözleşmesi yapmasın diye. Esnafımızdan olumlu geri dönüşler oldu.  2 büyük firmayla görüşmeye başladık. Her gün saha da olduğum için esnafımız; başkan dondurmaya el attın yoğurda ve ekmeğe de çözüm bul diyorlar. Ekmekle ilgili görüşme yapıyoruz. Esnaf Odaları Birlik Başkanımıza bu talebimizi ilettik. Sayın Başkanımız da Ticaret Odası yetkilileriyle görüştü.  Büyük Alışveriş Merkezlerine ekmek 1 lira 35 kuruştan veriliyor, bakkallara ise bu rakam 1 Lira 70 kuruş olarak uygulanıyor. Bizde tepkimizi ortaya koyarak bakkalla da aynı fiyattan verilmesini istedik. Bununla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Bir şeylerin değişmesini sağlayacağız. Bir diğer çalışmamız ise poşet fiyatları ile ilgili. Kilosu 30-40 TL olan poşet fiyatları için de İstanbul’da iki firma ile görüşmelerimiz var. Biz oda olarak kendimiz satmak gibi düşüncemiz yok. Biz direk esnafımız için pazarlığını yapıyoruz.  Esnafımızı bilgilendirip firmaya yönlendirip indirimli fiyata almış olacaklar. Bir taraftan da kantin örneğimiz var 40 kişilik Kantinciler Derneğimiz var. Üye olmayanlarla birlikte 70 kişilik bir topluluk var. Kantinciler için de görüşmeler yapıyoruz. Amacımız hem kaliteli hem de daha uygun fiyata ürün almalarını sağlamak. Kredi kartı komisyonları için de çalışmalarımız devam ediyor. Farklı bankalarla görüşme halindeyiz. Önümüzdeki günlerde esnafımıza bununla ilgili müjdeyi vermek istiyorum.  Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin daha yeni başlıyoruz” dedi.

HERGÜN SAHADAYIM

Sosyal çalışmalar hakkında da bilgiler veren Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sinan Aydın: “Ben sabah  işe gelmeden önce her gün  esnafımızı  ziyaret ediyorum. Mazbatamı aldığım günden itibaren her gün sahadayım. Sorunlarını, dertlerini dinliyorum. Çayımızı, kahvemizi birlikte içip güne başlıyorum.  Sahada olmak beni mutlu ediyor. İnsan mutlu olduğu şeyi yapar ve ben her gün bunu yapmaktan mutluyum. Bizim ekibimiz; genç, dinamik, enerjik ve en önemlisi tecrübeli bir ekibiz. Teknolojiyi de kullanarak daha hızlı bir şekilde iletişim yoluna gidiyoruz. Web sayfası, Watsap gurubumuz olacak. Daha hızlı bir şekilde herkese ulaşacağız.  Her şeye yeniden başlıyoruz. Türkiye’de örnek projelere imza atacağız. Daha farklı projeler için üyelerimizden destek bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.