Bal Pazardan Değil Arıcıdan Alınır!

Bal Pazardan Değil Arıcıdan Alınır!

Yayınlanma:
Bal Pazardan Değil Arıcıdan Alınır!

Isparta Arıcılar Birliği Başkanı Mehmet Uslu, 2004 yılında kurulan birliğin 408 üyesi olduğunu belirterek; “Hem üyelerimizin sorun ve dertlerinin çözümü için, hem de Isparta halkına en kaliteli balın sunumu için çalışıyoruz” dedi. Uslu, “‘Bal, pazardan değil, arıcıdan alınır’ mesajı verdi. 

Kısa adı ‘ISAYBİR’ olan Isparta Arıcılar Birliği Pirimehmet Mahallesi 1760 Sokak No.15 adresinde Isparta halkına hizmet veriyor. 

Birliğin çalışmaları hakkında bilgi veren Birlik Başkanı Mehmet Uslu, Isparta halkına ve üyelerine en iyi şekilde hizmet vermenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Başkan Uslu, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Birliğimiz yani Isparta Arıcılar Birliği Isparta Merkez ile birlikte 12 ilçesini kapsayan bir kuruluş olup, il genelindeki tüm arıcılar birliğimiz bünyesinde bulunmaktadır. 

“BİLGİLENDİRME VE KOVAN 

DESTEĞİNDE BULUNUYORUZ” 

Birliğimiz, 2004 yılında kurulmuş bir birliktir ve 408 üyemiz bulunmaktadır. Biraz önce de söylediğim gibi Birlik Yönetim Kurulumuz ile birlikte üyelerimize ve halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Arıcılık yapmak isteyen veya bu konuda hevesi olan işsiz arkadaşlarımız birliğimize müracaat edebilirler. Bu konuda kendilerine bilgi verilecek ve yardımcı olunacaktır. Kovan desteği isteyen arıcılarımız birliğimize gelebilirler. 

“TÜM BAL ÇEŞİTLERİ 

BİRLİĞİMİZDE MEVCUTTUR” 

Birliğimiz, başta ilimiz Isparta olmak üzere çevre illerin ve hatta Türkiye’nin birçok ilinin bal ihtiyacını karşılamakta olup, birliğimiz bünyesinde; Çiçek balı, Lavanta balı, Sedir balı, Kekik balı, Geven balı başta olmak üzere çok sayıda bal üretimi yapılmakta olup, halkımıza sunulmaktadır. 

“BAL, PAZARDAN DEĞİL 

ARICIDAN ALINIR” 

Yine bu bal çeşitlerimizin yanı sıra; Arı Sütü, Polen, Propolis ve her türlü arı malzemeleri ile hizmet vermekteyiz. Sonuç olarak, şunu söylüyoruz ki, halkımızın kaliteli ve gerçek bal yemesi noktasında ‘Bal, pazardan değil, arıcıdan alınır’ diyoruz. Sloganımız budur” dedi. 

ULUSOY; “MESAİ MEFHUMU 

GÖZETMİYORUZ” 

Isparta Arıcılar Birliği Başkan Vekili Sabri Ulusoy da, konuşmasında Birlik olarak mesai mefhumu gözetmeksizin aralıksız çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum