Balaman'dan Çarpıcı Açıklamalar..

Eski Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, Günaydın’a sert eleştirilerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2011 23:20
Balaman'dan Çarpıcı Açıklamalar..

Ajans32 muhabirine özel röportaj veren Eski Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, Günaydın’a sert eleştirilerde bulunarak, çarpıcı açıklamalarda yaptı.

İşte Balaman'ın açıklamaları..

"Yusuf Ziya Günaydın’ın yönetme gibi bir derdi yok"

Isparta Belediye başkanı Yusuf Ziya Günaydın 2 yıldan bu yana beceriksizliğini, iş yapamamazlığının hezeyanı içerisinde bana saldırıda bulunmaktadır. Yusuf Ziya Günaydın bana iftira atacağına, saldıracağına Isparta Halkına hizmet etmeye çalışmalı yeni projeler üretmelidir. Sayın başbakanımız Devlet Bahçeli için “Bunların devlet yönetme gibi dertleri yok” demişti, aynı şekilde yerel yönetimlerde de maalesef Yusuf Ziya Günaydın’ın yönetme gibi bir derdi yok.

"Belediye aile belediyesi haline gelmiştir"

Isparta Belediyesi Isparta halkının belediyesi olmaktan çıkmış, Yusuf Ziya Günaydın’ın aile şirketi olmuş, aile belediyesi haline gelmiştir. Üzülerek ifade ediyorum ki eniştelerin, kayınların first Leydilerin yönettiği, başka yerlerden yönetilen bir belediye konumuna gelmiştir. Bunu sadece ben değil Isparta halkı da böyle bilmektedir.

Isparta belediyesinde 2 yıldan bu yana skandallar yaşanmaktadır, Isparta belediyesinin personeli birileri tarafından dövülmektedir. Geçtiğimiz gönderde dövülen hesap işleri müdürü hakkında Ziya Günaydın, “EN SON DAYAK YİYACAK KİŞİYDİ” yorumunu yapmıştır. Demek ki bu söz Isparta Belediyesinde dayak yiyecek çok kişi var anlamına geliyor.

Belediye karmakarışık durumdadır, kendi belediye başkan yardımcılar açıkmala yapıyor, partililer açıklama yapıyor, örneğin Şarkikaraağaç belediye başkan adayı Ramazan Kabalak dedi ki: “Ben kömür ihalesine girecektim, Yusuf Ziya Günaydın beni ihaleye sokmadı, ihaleye girmemi engelledi” diyor bu düpedüz yolsuzluğun ilk işaretidir, ihaleye fesat karıştırmaktır.İşte bu ve benzeri olaylardan dolayı Isparta Belediyesinin evrakları savcılık tarafından incelenmektedir.

"Belediyenin Benden devraldığı borçtan daha fazla borcu var"

Yusuf Ziya Günaydın boçlar konusunda yalan söylüyor, bende kendisinden belediye yi yaklaşık 30 trilyon borçla devir aldım, bende hepsinin belgeleri mevcuttur. Şu anda benden devraldığı borçtan daha fazla borçla belediyeyi borçlandırmıştır. Ancak buna karşılık yapılan hiçbir icraat yoktur, en büyük yaptığı harcamalar özel kalem bütçesinden kendisi için yaptığı özel harcamalarıdır. Bunları da önümüzdeki günlerde Isparta halkına belgeleri ile birlikte ispatlayacağım.

"2 yıldır bir şey yapmadı, bundan sonrada yapamaz"

Aynası iştir lafa bakılmaz diye bir ata sözü vardır, başlangıçta bir icraat yapamayan bir kişi gelecek yıllarda da bir şey yapamaz. Görev süresinin sonuna doğru hiç birşey yapamadığı için, işlerim yarım kaldı yapamadım diyerek yeniden vatandaştan görev isteyecektir.

Çarşamba pazarı içinde bir açıklama yapan Balaman; "Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi için 2 yıldır bir tek çivi bile çakılmamıştır. Bu konuda Günaydın Isparta haklına zulüm etmektedir, iş yapmak gibi bir derdi yoktur" dedi.

Ajans32 Özel Haber

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum