Balaman'ın Sözleri Kafaları Karıştırdı

Eski Belediye Başkanı Hasan Balaman, İçişleri Bakanlığının Soruşturma izni verdiği sahte fatura dosyasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2011 22:42
Balaman'ın Sözleri Kafaları Karıştırdı

Eski belediye başkanı Hasan Balaman, İçişleri bakanlığının soruşturma izi verdiği sahte fatura dosyasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Balaman, “Belediye ile şirketleri arasındaki parasal ilişkileri düzenlemek için ilgili birimlerce faturalar kesilmiştir. Özel şirketlere yada şahıslara mı keşmişiz ?” diye sordu.

BALAMAN’DAN GÜNAYDIN’A SORU
Babanın yeri olsa yıllık 4 bin TL ye kira verir misin?

MHP’nin kiracı bulunduğu belediye işhanı 5. kattaki işyerinin satış ihalesine ilişkin tartışmalar aralıksız devam ediyor. Şoförünü ihaleye sokan Eski Belediye Başkanı Hasan Balaman “Oranın değeri 525 bin değil 1.5 milyon TL’dir. Peşkeşe izin vermeyeceğim” dedi.

MHP Teşkilatının kiracı olarak bulunduğu Belediye İşhanın 5 katındaki işyerlerinin kiralanması ve satış ihalesine kendi adamlarını sokarak dolaylı olarak katılan Eski Belediye başkanı Hasan Balaman, belediye başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a yüklendi.

PEŞKEŞ ÇEKİLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM
İlk yapılan kiralama ihalesinde yıllık 367 bin TL teklif verilen binanın 525 bin TL’den satışa çıkarılmasını eleştiren Balaman, “Isparta’nın en ücar köşesindeki dairenin m2 fiyatı 1000 TL iken bu işyerinin satış fiyatı nasıl oluyor da 525 Bin TL” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum