Bal’da İşler İyi Gitmiyor

Bölgesel Amatör Lig 7. Gurup’ta mücadele eden temsilcilerimiz Isparta Gönenspor ve Ispartüa İl Özel İdarespor’da işler iyi gitmiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2012 10:58
Bal’da İşler İyi Gitmiyor

Ligde aldıkları kötü sonuçlarla son sıralarda bulunan temsilcilerimiz oynadıkları maçlardan puan çıkarmakta zorlanıyor. Uzun bir aradan sonra geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Manavgat Belediyespor’u ağırlayan ve bu maçtan 1 puan çıkarmayı başaran Isparta İl Özel İdarespor bu hafta deplesmanda Yeşilova ile karşı karşıya gelecek. Ligde 4 puanla düşme hattında bulunan temsilcimkiz İl Özel İdarespor, Yeşilova maçından galip ayrılarak ligin alt sıralarındaki dengeleri değiştirmek istiyor. Ligdeki bir diğer temsilcisiz Gönenspor ise haftasonu aldığı 7-0’lık mağlubiyeti unutarak bu hafta kendi sahasında oynacağı Kepezbelediyespor maçına yoğunlaştı. Temsilcimiz Gönenspor, ligde 5 puanla 13’ncü sırada yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor