Barida Hotels’e Tecrübeli ve Güçlü Kadro

Barida Hotels’e Tecrübeli ve Güçlü Kadro

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Temmuz 2019 15:34
Barida Hotels’e Tecrübeli ve Güçlü Kadro

Bölgenin tek 5 yıldızlı, kalitesinden ve konforundan ödün vermeyen Barida Hotels, yeni ekibi ile misafirlerine en lüks hizmet ve eşsiz lezzetler sunmaya devam ediyor.

Lezzet, eğlence, konfor ve lüksün parlayan yıldızı Barida Hotels, tecrübeli ve güçlü kadrosu ile bir birinden zengin sunumlarla, panoramik manzarası ile Roof Alacarte Restaurant’ta, zengin menüsü ile Hazar Alacarte Kahvaltı Restaurant’ta, eğlencenin hiç bitmediği Zu Zu Night Club’ta, sonsuz mutluluklara imza attığı düğün ve nişan organizasyonları ile Gül Balo salonunda, sıcak sohbetleri ile Big Yellow Taxi Cafe’de, konfor ve rahatlığı ile konaklama odalarında hizmette sınır tanımıyor. Barida Hotels güçlü ekibinin başına Hakan Mertgenç’i getirdi.

Mertgenç 1978 Afyon doğumlu, Bolu Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve akabinde Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği mezunu. Çalışma hayatı içinde şehir içi ve toplantı otelleri, sahil otelleri ve spor sağlık turizmi otelleri gibi alanlarında markalaşmış otellerde orta ve üst düzey yönetici olarak görev aldı.

Hizmet, servis ve sunumda sürekli yenilikleri takip edip uygulayarak, misafir odaklı çalışmaktan büyük mutluluk duyacağını belirten Hakan Mertgenç, konaklama ve yiyecek içecek hizmetlerinde kaliteden ödün vermeden yüzde 100 misafir memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiş misafirleri ve personelleri ile iç içe olmayı seven bir yönetici.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.