Barida Otel İle Turizm Hayat Bulacak

Ispartanın ilk 5 yıldızlı oteli Barida Hotels ekibi dün Teras Park'ta basın mensupları ile bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Haziran 2012 17:18
Barida Otel İle Turizm Hayat Bulacak

Isparta’nın ilk 5 yıldızlı oteli Barida Hotels ekibi dün Teras Park’ta basın mensupları ile bir araya geldi. Otelin açılışının mayıs ayında yapılacağını belirten Öngör Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sami Öngör, “Isparta’nın turizm potansiyeli otelimizle birlikte daha hızlı hayat bulacak” dedi.

ISPARTA TURİZM ÇEŞNİSİ

Isparta’nın turizm açısından önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Barida Hotels Genel Müdürü Hüseyin Yalçın ise, “Isparta bir turizm çeşnisidir” diye konuştu.Isparta’nın ilk 5 yıldızlı oteli Barida Hotels ekibi dün Teras Park’ta basın mensupları ile bir araya geldi. Otelin bir heyecan ürünü olduğunu belirten Öngör Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sami Öngör, “Yaklaşık bir yıl önce başladığımız 5 yıldızlı otel yatırımımızı şekillendiren iki ana amaç bulunmaktadır. Öncelikle Öngör Grup olarak Isparta dışında kazandığımız deneyimler ile maddi ve manevi birikimlerimizi gönül bağımızı hiçbir zaman yitirmediğimiz bu topraklarla paylaşmayı arzuladık. İkinci amacımız ise Isparta'nın en iyisini hak ettiğine dair inancımızı hayata geçirmekti.
Ispartalı hemşerilerimizi otelimiz ile buluşturarak en üst düzeyde hizmet sunmayı hedefliyoruz. Isparta sevdasını yansıtan bu ruh, otelimizin ismine de yansımıştır. Otelimiz bir heyecanın ürünüdür” dedi.

ISPARTA EKONOMİSİ CANLANACAK

Bu yatırımın yöremizin sosyal hayatına bir renk katacak sosyal bir mekan olacağını belirten Öngör, “Büyüyen Isparta vizyonunda daha çok yerli ve yabancı yatırımcı çekmeyi ve ihracatını artırmayı hedefleyen il ekonomimiz için Barida Otel sadece bir konaklamaya yeri değil, ulusal ve uluslararası iş dünyasına açılan bir kapı olacağını düşünüyoruz. Isparta ekonomisinde otelimizin diğer bir rolü de tartışmasız alanında olacaktır. Isparta'nın turizm değerlerini ve turizm potansiyeli hayata geçirmede Öngör Grup olarak her türlü katkıyı vermeye hazırız. Isparta'nın keşfedilmeyi
bekleyen turizm potansiyeli otelimizle birlikte daha hızlı hayat bulacak, yerli ve yabancı turistler için ilimiz giderek sağlık, güzellik, tarih ve doğa turizmi için önemli bir seçenek olamaya başlayacaktır. Bu nedenle otelimiz bünyesinde SPA, spor ve güzellik merkezlerini barındırmaktadır. Isparta’nın ekonomisine de doğrudan bir katkımızın da olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

OTEL AYNI ZAMANDA BİR EĞİTİM ALANI OLACAK

5 yıldızlı otelin aynı zamanda bir eğitim alanı olacağını belirten Barida Hotels Genel Müdürü Hüseyin Yalçın, bölgeye ve ülkeye üst düzeyde hizmet verecek elemanların yetiştiği, SDÜ öğrencilerinin staj görebileceği bir kurum olmayı planladıklarını söyledi. Yalçın, “Bu anlayıştan yola çıkılarak otelimiz otelimiz aynı zamanda bir kongre merkezine
sahiptir. Bilimsel her türlü toplantıya ev sahipliği yapmak ve eğitim kenti Isparta'nın bayrağını taşımak istiyoruz” şeklinde konuştu.

ISPARTA TURİZM ÇEŞNİSİ

Isparta’nın turizm açısından önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Yalçın, “Isparta’da bu işlerin olabileceğini göstermek için bir hedefimiz var. Bir şeye inanmak çok önemli. Biz inanıyoruz ve başaracağız. Başladığımız bir işi hiçbir zaman yarım bırakmadık. Bu zinciri genişletmek istiyoruz. Isparta’nın Bir markanın oluşması için ince eleyip sık dokumak gerekiyor. Isparta’nın sağlık, güzellik, tarih ve doğa turizmi gibi artı değerleri olmasına rağmen bu turizmin farkına varılmamış. Isparta bir turizm çeşnisi. Bizde de bu değerlerin farkında olan ekip olarak Isparta’nın turizmine ivme kazandıracağız. Önemli olan farkındalık. Bu ivmeyi hızlandıracağız” açıklamalarına yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum