Başarı İçin 3 Kriter - Tarafsızlık, Saygı ve Huzur

SDÜ 6. Dönem Rektör Adayı Prof. Dr. Turhan Yavuz, seçildiği takdirde bu formülü uygulayacağının sözünü verdi.

Yayınlanma:
Başarı İçin 3 Kriter - Tarafsızlık, Saygı ve Huzur

SDÜ 6. Dönem Rektör Adayı Prof. Dr. Turhan Yavuz, seçildiği takdirde bu formülü uygulayacağının sözünü verdi.

Süleyman Demirel Üniversitesi’nde 6. Dönem Rektörlük seçimleri için aday olan Şevket Demirel Kalp Merkezi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turhan Yavuz. Mükemmeliyetçi üniversite hedefine erişebilmek için 3 temel kıstas bulunduğunu bildirdi.

Bunu da tarafsızlık, saygı ve huzur eksenine oturtan Yavuz, Rektör seçildiği takdirde bunu uygulayacağının sözünü verdi.

FARKLI OLMAK ŞARTTIR
Üniversitenin alt yapı projelerinin, öğretim üyelerinin alınmasının, fiziksel şartların iyileştirilmesinin ve öğrencilere yönelik projelerin zaten her rektörün yapması gereken rutin işler olduğuna dikkat çeken Yavuz, asal olan fark yaratmaktır’ dedi.

Prof. Dr. Turhan Yavuz, şöyle konuştu: “Huzur olan yerde başarı ve üretim olur. Bunu temin etmek için de mutlaka tarafsız olmalıyız. Herhangi bir gurup adına değil tüm Süleyman Demirel Üniversitesi ailesi adına hareket edilmelidir. Fakülte ve yüksek okullarda idarecilerin demokratik bir yaklaşımla öğretim üyeleri tarafından seçilmesinin sağlanması gerekir. Akademik personel alımları mutlaka ilgili bölümlerin isteğine göre planlanmalıdır. Aykırı seslere de kulak verilmeli, Herkes dinlemelidir. Unutulmamalı ki beyaz renk tüm renklerin karışımıdır. Akademisyenlerin tek bir formatı olmaz, aykırılıları olur ve bunlar zenginliktir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.