Başbakan Cüneyt Özdemir'i Boş Geçmedi

Başbakan Erdoğan, Valiler Toplantısı'nda tinerci bir genci canlı yayına çıkaran Cüneyt Özdemir'e sert tepki gösterdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2012 15:28
Başbakan Cüneyt Özdemir'i Boş Geçmedi

Erdoğan, JW Mariott Otel'de düzenlenen Valiler Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Erdoğan, 2012 yılının bu ilk Valiler toplantısının Türkiye, Türk milleti ve tüm şehirler için hayırlı neticeler doğurmasını temenni etti.

Valiler ve büyükelçilerin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdikleri bu ve benzeri toplantıların, ortak sorunların istişaresi, tecrübe aktarımı ve yereldeki gelişmelerin paylaşımı açısından son derece faydalı olduğunu vurgulayan Erdoğan, şöyle konuştu:
"Samimiyetle ortaya koyuyoruz. Devletimiz bir yandan bin yıllık bir geleneği ve birikimi taşırken geleceğe yönelik değişim ufkunu enerjisini içinde barındırıyor. Devlet geleneği bir yandan çok önemli imkanlar sunarken diğer yandan değişim yönetilemezse metanet geriye gitme gibi sonuçlar doğurabilir" dedi.

Bir gazeteci gitmiş tinerci çocukla röportaj yapıyor. Başbakan'ın sözlerinden rahatsız oldun mu diye soruyor? Bu nasıl gazetecilik? Çocuğun tiner kullanmazsına meşriyet kazandırıyorsun. Gazete patronları sonra bizim sözlerimizden rahatsızlık duyuyor.

Fatih Projesi çocuklarımızı terörün istismarından kurtaracak. Valilerimiz devletimizin şefkat yüzü olmak zorundadır. Devlet millet için vardır. Herkes birinci sınıf vatandaştır. Herkes devlete eşit yakınlıktadır. Sizler bizim gören gözümüz, konuşan dilimizsiniz. Çözemediğiniz sorunlar olabilir, biz gereken desteği sağlarız. Haberdar olmadığınız bir sorunun olmaması gerekir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.