Başbakanın Tercihleri Hayal Kırıklığı Yarattı

11 Nisan 2011, Pazartesi Günü Açıklanan Milletvekilleri Aday Listesi Isparta'da Hayal Kırıklığı yarattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2011 15:32
Başbakanın Tercihleri Hayal Kırıklığı Yarattı

11 Nisan 2011, Pazartesi Günü Açıklanan Milletvekilleri Aday Listesi Isparta'da Hayal Kırıklığı yarattı.

Isparta Kulislerinden aedinilen bilgilere göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Isparta Milletvekili tercihleri Isparta Kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı.

Bazı kesimler Başbakan Isparta'yı tamamen sildi derken bazı kesimler ise temayül yoklaması niçin yapıldı diye kendilerine sorduklarını söylediler.

Listeden Kimse Memnun Değil!
Ankaralı Bürokrat adayların hiçbirin listeye dahi girememesi ise bürokrat adaylarda şaşkınlık yarattı.

Isparta'da bir başka şaşkınlıkta, Eski İl Sağlık Müdürü Önal'ın kendi ilinden Ak Parti Milletvekili adaylık listesine girememesi, diğer aday EGO Genel Müdürü Ömer Ulu'nunda Kütahya'da liste dışı kalması önümüzde yapılacak Genel Seçimlerin sert bir atmosfer içinde geçeceği tahmin ediliyor.

Başbakan Tercihleri Doğru mu?
Ak Partinin Isparta Milletvekili Adayları ise kamuoyunda yeterli desteği göremiyor. Süreyya Sadi Bilgiç'in Isparta'ya olan uzaklığı, Recep Özel'in ise Kamuoyundaki negatif potansiyeli göz önünde bulundurulursa , Ak Partinin Isparta'da baya zorlanacağı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum