Başbakan'ın Uçağına Isparta'dan 5 İşadamı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası aracılığıyla ilimizden 5 işadamı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte önce Katar’a sonra da Kuveyt’ e gidiyorlar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2011 10:41
Başbakan'ın Uçağına Isparta'dan 5 İşadamı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaklaşık 150 kişilik işadamı heyetiyle 9-12 Ocak tarihleri arasında Katar’a sonra da Kuveyt’e gidiyor.

2022 çalışmalarında Türk şirketlerine öncelik verilmesi Dünya Kupası organizasyonunun 2022’de Katar’da yapılacak olmasının etkisiyle düzenlenen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bazı Bakanların önderlik ettiği resmi iş gezisine Isparta Ticaret ve Sanayi Odası aracılığıyla 5 işadamı katılıyor.

ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Ticari ayağını Dış Ticaret Müsteşarlığı'nın görevlendirmesiyle Türkiye İhracatçılar Birliği’nin yapacağı geziye Isparta Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden işadamları Bahattin Şenol, ITSO Meclis Başkan Yardımcısı Aliihsan Altınok, Serkan Erdoğan, Osman Dal ve Akın Tuna katılacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.