Başdeğirmen: “Allah’ın İzni İle ITKM’yi Bitireceğiz”

Başkan Başdeğirmen: “Allah’ın İzni İle ITKM’yi Bitireceğiz”

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2019 13:44
Başdeğirmen: “Allah’ın İzni İle ITKM’yi Bitireceğiz”

Belediye Başkanı Başdeğirmen, Isparta’da yapımı 20 yıldır yılan hikayesine dönen ITKM inşaatını bitirme çalışmalarına cami ile başladıklarını belirterek; “Allah’ın izniyle burayı tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız” dedi. 

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN ITKM’Yİ BİTİRMEKTE KARARLI

Söz konusu inşaatın bitirilmesi noktasında çalışmalar içerisinde olduklarını ve Allah’ın izniyle bunda da muvaffak olacaklarına inandığını ifade eden Beledey Başkanı Başdeğirmen; “Cenab – ı Allah aynı Camimizdeki güzelliği buradaki açılışımızdaki coşkuyu, muhabbeti ITKM’nin tamamının açılışında da gösterir inşallah. Zira, Kadir Gecesinde böyle bir caminin ibadete açılmasının bana nasip olması beni son derece mutlu etmiştir. Sonuçta, bu işe camimizle başladık ve camimizi ibadete açtık. İnşallah insanlarımızın rahatsız olduğu bu ITKM’yi de camimizden sonra en kısa sürede tamamlayacağız. Bu inşaatın bitirilmesi noktasında çalışmalar içerisindeyiz. Allah inşallah bunda da muvaffak kılar ve bu güzelliği buradaki açılışımızdaki coşkuyu, muhabbeti alışveriş merkezimizin açılışında da yaşarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum