Başdeğirmen Teşekkür Mü Bekliyor?

“Türkiye’de enerji altyapısı tamamen bitirilmiş tek il olduk” diyen Belediye Başkanı Başdeğirmen’e CHP İl Başkanı Halıcı’dan tepki geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2022 00:20
Başdeğirmen Teşekkür Mü Bekliyor?

“Türkiye’de enerji altyapısı tamamen bitirilmiş tek il olduk” diyen Belediye Başkanı Başdeğirmen’e CHP İl Başkanı Halıcı’dan tepki geldi. Halıcı, Şubat ve Mart aylarında yaşanan elektrik kesintilerini hatırlatarak, “Onca mağduriyetten sonra teşekkür mü bekliyorsunuz?” diye sordu. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı’dan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in “Türkiye’de enerji altyapısı tamamen bitirilmiş tek il olduk” açıklamasına tepki geldi. 

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, “Başkan Ispartalı hemşerilerimizin aklı ile alay etmeye devam ediyor. Evet, enerji dağıtım şirketi Yüksek Gerilim Hatlarını yer altına alıyor. Ancak, bu enerji altyapısı tamamlandı anlamına gelmiyor. Kaldı ki, Şubat ve Mart aylarında yoğun kar yağışı sebebiyle yaşadığımız mağduriyetleri yok sayarak teşekkür etmemizi mi bekliyor Sayın Başdeğirmen” dedi. 

Yapılan çalışmaların İl Merkezinde yüzde 30 düzeyinde olduğunu belirten Halıcı, “Eğer sahadan haberiniz yoksa fotoğrafları biz size gönderelim” dedi. 

CHP’li Halıcı, “Sayın Başdeğirmen, daha önce de vaatlerimizin yüzde 80’ini tamamladık, yüzde 90’ını tamamladık gibi açıklamalar yapmıştı. Buradan çağrıda bulunuyorum. Vaatlerinizle yaptıklarınızı bir tabloda kamuoyuna açıklayın. Yüzde kaçı yapılmış kaçı yapılmamış halkımız karar versin” dedi.  

“Ama biz birkaç hatırlatma yapalım yine de” diyen Halıcı “Şükrü Başdeğirmen’e belediye başkanına geçen dönemden bu döneme devreden Yusuf Ziya Günaydın döneminden bu döneme devreden yeni otogar projesi tamamlandı mı?

Bizim birde güreş alanımız vardı şimdi o güreş alanının halinden haberleri var mı acaba ne oldu güreş alanı projesi tamamlandı mı?

Yine seçim beyannamesinde bahsettiği bir sürü proje var bunlar nelerdir?

Isparta raykent banio treni o projeyi seçim beyannamesinde Ispartalıların takdirine sunmuştu kendisi o proje yapıldı mı?

Yine seçim beyanında bulunan başka bir proje trambüs hattı şuanda ne durumda?

Yine yaya koridoru, bununla ilgili bir gelişme sağlandı mı?

Sadece matbaacılar caddesine taş döşemekle, Kaymakkapı meydanına taş döşemekle siz projelerinizi bitirmiş olmuyorsunuz.

Ispartalı vatandaşlara bir takım sözler verdiniz bizlerde vatandaşlar adına bu sözlerin takipçisiyiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum