Başdeğirmen’e Yargıyı İşaret Etti

Başdeğirmen’e Yargıyı İşaret Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2019 15:34
Başdeğirmen’e Yargıyı İşaret Etti

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Belediye Başkanı Başdeğirmen’den MHP’li belediye yönetimindeki usulsüzlükleri yargıya taşımasını istedi. Tandoğan, “İYİ Parti Isparta Teşkilatı olarak Isparta’nın menfaatine olacak bu tür adımlarda her zaman Belediye yönetiminin ve başkanının yanında yer alacağımızı taahhüt ediyorum” dedi. 

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan, yaptığı açıklamada AK Parti’li Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e MHP’li Belediye Yönetiminde yaşanan usulsüzlüklerin tespit edilerek yargıya taşınması tavsiyesinde bulundu. 

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, açıklamasında “31 Mart yerel seçimlerinde Isparta Belediye Başkanı seçilen Sayın Şükrü Başdeğirmen’in 100 günlük icraatlarını ve Belediyenin durumunu içeren televizyon programındaki açıklamalarını ve söylemlerini sorumlu siyaset gereği yakından izledik. Sayın Başdeğirmen’in Isparta Belediyesi’nin MHP’li yönetimine yönelik açıklamaları, yapılan hatalar ve yanlışlıklar Isparta adına büyük bir kayıp olarak kayıtlara geçmiştir. Isparta siyasetinde var olan ve bundan sonra da daha güçlü bir şekilde var olmaya devam edecek olan İYİ Parti Teşkilatları olarak sayın Başdeğirmen’e tavsiyemiz tespit edilen usulsüzlükler ve yanlışlıkların yargıya taşımasıdır. Isparta halkının hak kayıpları ve Belediyemizin yaşadığı zararın telafisi için sorumlularından hesap sorulmalı, hukuksal mücadele sonuna kadar yürütülmelidir. İYİ Parti Isparta Teşkilatı olarak Isparta’nın menfaatine olacak bu tür adımlarda her zaman Belediye yönetiminin ve başkanının yanında yer alacağımızı buradan taahhüt ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Isparta menfaatine olacak her türlü girişimi destekleyeceklerinin altını çizen Tandoğan, “İYİ Parti, Isparta Belediye Meclisi’nde grubu olan bir siyasi partidir. Etkin ve yetkili, bilgi sahibi, tecrübeli belediye meclis üyelerimiz sayesinde Meclisimizin İYİ Parti Grubu, Isparta’ya yakışır bir siyasi tavır sergilemektedir. Sayın Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ‘iyi’ ve ‘doğru’ yaptığına ‘iyi’ demiş ve desteklemiş, olumsuz olacağını düşündüğü konularda da itiraz şerhini koymuştur.  Başkanlık makamından bilgilendirme talebinde bulunmuştur. İyi Parti Teşkilatları ve Meclis Grubu olarak Isparta menfaatine olan her konuyu destekleyeceğimizi buradan tekrar ilan ediyorum” dedi. 

Açıklamasında ITKM ve Yeni Otogar projesine de değinen Tandoğan, “Isparta Beledyiesi’nin önündeki en önemli konu; Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı ile yarım kalan Yeni Terminal Projesi’dir. Bizim talebimiz ITKM’de inşaata biran önce başlanması, Yeni Terminal’in de 2. bir ITKM olarak kalmamasıdır. Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi konusunda şehrimizin ve Belediyemizin hakları saklı kalmak üzere, şehrimiz menfaatine atılacak her adımda sayın Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in destekçisiyiz. İYİ Parti, ITKM’nin çözümlenmesine yönelik bir tavır içerisindedir. Yeni Terminal Projesi’nde de isteğimiz eksikliklerden, yanlışlıklardan, usulüzlerden ve maddi kayıplardan geçmiş yönetime ve sorumlularına hesap sorulurken, inşaatın bitirilmesidir. İYİ Parti Grubu, Yeni Terminal inşaatının bitirilmesine yönelik her adımda mevcut yönetimi destekçi olacaktır” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum