Başkan Adayı Pehlivan Pazar Esnafıyla Buluştu

Atabey Belediye Başkan Adayı Serdar Pehlivan, Pazar Yeri Esnaflarını ziyaret etti.

Yayınlanma:
Başkan Adayı Pehlivan Pazar Esnafıyla Buluştu

Atabey Belediye Başkan adayı Serdar Pehlivan, YSK Ak Parti Temsilcisi ısparta Eski Milletvekili Recep Özel ve teşkilat mensupları ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki pazar yerinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Pehlivan'ın pazar yerinde gerçekleştirdiği bu ziyaret, yerel esnafın sorunlarını dinlemek ve onların beklentilerini anlamak amacıyla yapıldı.

Pehlivan, pazar yerinde esnaflarla samimi bir ortamda buluşarak onların taleplerini dinledi ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca, Atabey ilçesinin pazar yerindeki ticari hayatını canlandırmak ve esnafların işlerini kolaylaştırmak için yapmayı planladığı projeleri esnaflara anlattı.

Serdar Pehlivan'ın pazar yerinde gerçekleştirdiği bu ziyaret, yerel seçim sürecinde esnafın ve pazar yerinde faaliyet gösteren işletmelerin sorunlarına duyarlı bir yaklaşım sergilediğini gösteriyor.

Adayın, ilçenin ticari hayatını ve ekonomisini güçlendirmek için esnaflarla iş birliği içinde çalışacağını vurgulaması, seçmen nezdinde güven oluşturabilecek niteliktedir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.