Başkan Başdeğirmen Kızının Durumu Hakkında Bilgi Verdi ’Dua İstedi’

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kızı Mürüvvet Başdeğirmen’in geçirdiği talihsiz kaza sonrası yoğun bakıma alınmasının üzerinden 23 gün geçti.

Yayınlanma:
Başkan Başdeğirmen Kızının Durumu Hakkında Bilgi Verdi ’Dua İstedi’

Haziran ayı olağan Belediye meclisi toplantısına katılan ve kızı hakkında belediye meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Başdeğirmen ‘kızımı sağlığına kavuşturacak olan sizlerin duasıdır’ dedi.

Deregmü köyünde bulunan bir at çiftliğinde at bindiği sırada düşen ve başına aldığı darbe ile ağır yaralanan Mürüvvet Başdeğirmen’in hayati tehlikesinin sürdüğünü belirten Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ‘Allahtan gelen bir şey buna razıyız, rabbim en kısa zamanda bizlere sağlığını göstermeyi nasip eylesin bunun içinde sizlerin duasına ihtiyacımız var dedi.

Hastane yönetiminin duyarlılığı ve imkanlarından da bahseden Başkan Başdeğirmen; ‘ çok donanımlı bir hastanemiz ve doktorlarımız var hepsinden Allah razı olsun yapılması gereken ne varsa hepsini titizlikle yaptılar emekleri yadsınamaz tüm hastane yönetimine canı gönülden teşekkür ediyorum’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.