Başkan Başdeğirmen'den İşçilere Jest

Başkan Başdeğirmen'den İşçilere Jest

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2019 17:03
Başkan Başdeğirmen'den İşçilere Jest

 Belediye, bayram öncesi memurlarına 1780 TL ödeme yaptı. İşçilere ise görüşmeler sonuçlanmadığı için bakanlığın belirlediği miktarda ödeme yapıldı.

Sendika ile görüşmeler sonuçlanmadı ama yinede bayram öncesi ödeme yapıldı. Isparta Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasındaki bayram ikramiyesi görüşmeleri bayram öncesinde sonuçlandırılamadı.

İdare ile sendika arasındaki 1200 işçiyi ilgilendiren ikramiye görüşmeleri bayramdan sonra devam edecek. Görüşmeler sonuçlandırılamamasına rağmen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, işçilere bayram harçlığı ödemesi yapılması talimatını verdi.

Belediye, Çalışma Bakanlığı’nın belirlediği ikramiye bedelini işçilerin hesabına yatırdı. Öte yandan Isparta Belediyesi, Bem Bir-Sen ile bayram öncesi görüşmelerini tamamladı ve anlaşmayı imzaladı.

Bu doğrultuda memurlara sosyal denge ödemesi bayram öncesi yapıldı. Memurlara 2 aylık denge ve bayram ikramiyesi olarak 1780 TL ödendi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.