Başkan Başdeğirmen’e Sevgi Seli

Başkan Başdeğirmen’e Sevgi Seli

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2019 16:28
Başkan Başdeğirmen’e Sevgi Seli

AK Parti’den 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri ile birlikte Belediye Başkanlığına seçilen ve geçen Perşembe günü Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen törenle mazbatasını alarak görevine başlayan Şükrü Başdeğirmen seçildiği ilk günden itibaren ziyaretçi akınına uğradı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlık koltuğuna oturmasının ardından başta vatandaşlar olmak üzere, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunmaya devam ediyor. Binlerce vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Belediye Başkanı Başdeğirmen, gördüğü ilgiden dolayı zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Ziyaretçilerden kimisi eline aldığı bir demet çiçek, kimisi de hatıra niteliği taşıyan hediyeleri ile Başkan Şükrü Başdeğirmen’e ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

Göreve geldiği ilk günden itibaren belediye daire müdürleri ve personelinin de ziyaret ettiği Başkan Başdeğirmen, halk odaklı, tevazu ve samimiyet içerisinde vatandaşlara hizmet noktasında hep beraber çalışılması gerektiği mesajını verdi. Başkan Başdeğirmen, “Gerek mesai arkadaşlarımla, gerekse hemşehrilerimizle istişare içerisinde şehrimize en güzel hizmetleri vereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.