Başkan Çelik: 6 Şubat Depremlerinin Acısı Hala Taze

Başkan Çelik: 6 Şubat Depremlerinin Acısı Hala Taze

Yayınlanma:
Başkan Çelik: 6 Şubat Depremlerinin Acısı Hala Taze

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden 50 bini aşkın vatandaşımızın acısının hala taze olduğunu belirten Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, “Böyle acıların ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.” dedi.

Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen, on binlerce vatandaşımızı hayattan koparan ve ülkemizi derinden etkileyen 6 Şubat depremlerinin üzerinden bir yıl geçti. ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, birçok vatandaşımızı da evsiz bırakan, sevdiklerinden ayıran felaketin birinci yılında bir mesaj yayımladı.
Başkan Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yıkım gücü ve illerimizde meydana getirdiği tahribatla on binlerce vatandaşımızı hayattan koparan bu felaket ülkemizi derinden etkiledi.

‘Asrın felaketi’ diye nitelendirdiğimiz bu afet dünyada benzerine az rastlanır düzeydedir. Deprem felaketinin bizlerde bıraktığı acı içimizde her zaman taze kalacaktır. Giden canlarımızı geri getirmemiz mümkün değil. Fakat bu acılardan, bu felaketten çıkarmamız gereken en önemli ders; hem ülkemizin hem de Isparta’mızın deprem kuşağında yer alması sebebiyle her zaman doğal afetlere karşı hazırlıklı ve bilinçli olmamız gerektiğidir. Bunun için vatandaşlar ve kurumlar nezdinde hepimize düşen görevler bulunmaktadır.

Depremlerde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Böyle acıların ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.”


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.