Başkan Gök Oda Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Başkan Gök Oda Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2021 12:33
Başkan Gök Oda Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK Eğirdir'de faaliyet gösteren meslek odaları başkanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Dün saat 15.00’de başkanlık makamında Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat YALKIN, Eğirdir Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf ÖNGÜN, Eğirdir Ziraat Odası Başkanı Osman SARDIDOĞAN ve Eğirdir Şoförler Odası Başkanı Ahmet Hamdi TAKIR ile yaklaşık 2 saat süren bir toplantı gerçekleşti.

Toplantıda Meslek Odaları Başkanlarının sorunlarını dinleyen Başkan Veli GÖK, Eğirdir'e kazandırılan ve bundan sonra faaliyete geçecek yatırım planları hakkında oda başkanlarına bilgiler verdi. Pandemi sürecinde ve sonrasında yapılması planlanan çalışmalar ve tedbirler ele alındı. Esnaflarımız açısından nakliye, zirai sektör, mevcut üretim ve kalan stokların pazarlama konuları ile esnaflarımızın ekonomik kaynakları ile ilgili tüm sıkıntılar değerlendirildi. 

Eğirdir'de faaliyet gösteren meslek odaları başkanlarına teşekkür eden Başkan Veli GÖK’e oda başkanları da teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.