Başkan Halıcı: Belediye Önlem Almadı

Başkan Halıcı: Belediye Önlem Almadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2022 13:03
Başkan Halıcı: Belediye Önlem Almadı

CHP Isparta İL Başkanı Yalım Halıcı, koronavirüs tedavisi gördüğü evinde şu günlerde de kentin sorunlarıyla ilgilenmeyi ihmal etmiyor.

Başkan Halıcı, kar yağışının etkili olduğu Isparta’da, belediyenin çalışmalarını eleştirdi.

‘Belediye Başkanına buradan soruyorum’ diyen Başkan Halıcı, “25 Ocak'ta videosunu paylaştığınız kar araçları ve tuzlar nerede tam olarak? Dün gece saatlerinde başlayan kar yağışı tüm şehri etkisine altına almışken hala daha çalışmalar neden başlatılmadı? Otobüslerin, ekmek arabalarının giremediği sokaklar, caddeler var. Vatandaşlar mağdur ediliyor, insanlar bizi arıyor” dedi.

Isparta Belediyesi’nin kar yağışı hakkında önlem almadığı ve meteorolojiyi takip etmediği görüldüğünü iddia eden Başkan Halıcı, “Bu gibi durumlar da çok daha hızlı hareket etmek gerek.  Kar yağışı tahmin edilen birşeydi. Meteoroloji’nin ve Vali Ömer Seymenoğlu’nun tüm Isparta genelinde uyarılarda bulunmasına rağmen neden yeterli önlemleri almadınız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum