Başkan Heybeli Müjdeyi Verdi

Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, seçim döneminde vaat ettiği projelere tek tek yerine getiriyor.

Yayınlanma:
Başkan Heybeli Müjdeyi Verdi

Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, seçim döneminde vaat ettiği projelere tek tek yerine getiriyor.

Başkan Heybeli’nin ilçe sakinlerine verdiği en önemli sözlerden biri de doğalgaz. İlçede doğalgaz çalışmalarının Mart ayında başlayacağını müjdeleyen Başkan Heybeli, “Temmuz ya da Ağustos aylarında da doğalgaz konutlara ulaşacak” dedi.

Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, Mart 2019’daki seçim vaatlerinden en önemlisi olan doğalgaz projesini hayata geçiriyor. Başkan Heybeli, “ilçe sakinlerimizin temiz ve kullanışlı bir yakıt olan doğalgaza ulaşması için uzun süredir yaptığımız çalışmaların sonucunu aldık.

Buna göre Senirkent’te doğalgaz çalışmaları Mart ayında başlayacak. İlçemizin tamamını kapsayacak bir şekilde çalışma gerçekleştiriyoruz. Doğalgazın gelmesi ile birlikte Senirkent daha yaşanabilir bir ilçe olacak. Doğalgazın kısa sürede verilmesi için Belediye olarak tüm imkanları seferber edeceğiz. Hedefimiz doğalgazın Temmuz ya da Ağustos ayında konutlara ulaşmasıdır” diye konuştu.

Senirkent Kaymakamı Abdüllatif Yılmaz ise, doğalgazın ilçeye gelmesiyle ilgili olarak “Senirkent’te yaşamak için artık çok daha güzel sebeplerimiz var” dedi.

Öte yandan Senirkent’te doğalgaz altyapı için çalışmalar sürüyor. Bu doğrultuda bugüne kadar 10 firma ilçeye gelerek, kombi ve petek gibi doğalgaz malzemelerinin satışına başladı. Bu sayısının her geçen gün artması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.