Başkan Pala’dan Yeni Yıl Mesajı

Başkan Pala’dan Yeni Yıl Mesajı

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Aralık 2020 11:23
Başkan Pala’dan Yeni Yıl Mesajı

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, yeni yıl mesajı yayımladı. Başkan Pala, Türk-İslam alemine 2021 yılının hayırlar ve sağlık getirmesini diledi.

Korona virüs nedeniyle zorlu bir yıl geçirildiğini ifade eden Pala, felaketlerin süre geldiği bir yılın geride bırakıldığını söyledi.

Başkan Pala, 2021 yılının hayırlı bir yıl olmasını temenni ederek; “Sevinçleri ve hüzünleriyle bilhassa sağlığımızın ne kadar önemli olduğunu anladığımız bir yılı geride bıraktık. Bizim için her geçen yıl, sadece geçip gitmiş bir yıl değil, önümüzdeki yılı daha hayırlı, daha güzel, hakkın rızası ve milletin duası adına daha dolu yaşayabilmek için derslerle dolu bir tecrübedir.2021, ümitlerimizin daha çok tazelendiği, çalışma azmimizin artarak yükseldiği, birlik, beraberlik, kardeşlik ve en çokta sağlık içinde ülkemizin çok daha güzel günlere ulaştığı bir yıl olacaktır. Bu vesileyle tüm kalbi duygularımla 2021 yılının tüm dünyaya hayırlar, sağlık ve huzur getirsin” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.