Başkan Tekeli Açıkladı: "Büyükçam’ın Resmi Başvurusu Bile Yokmuş"

Başkan Tekeli Açıkladı: "Büyükçam’ın Resmi Başvurusu Bile Yokmuş"

Yayınlanma:
Başkan Tekeli Açıkladı: "Büyükçam’ın Resmi Başvurusu Bile Yokmuş"

İyi Parti İl Başkanı İbrahim Tekeli, CHP’ye katılan Eski İl Başkanı Hasan Büyükçam için “Kendisinin belediye başkan aday adaylığı için resmi başvurusu yoktu. Tek resmi başvurumuz vardı O da Ahmet Tural başkanımızdı” dedi.

Gazeteciler Enes Yapalıkan ve Mustafa Kahraman’ın Gündem Yoğun programında açıklamalarda bulunan İyi Parti İl Başkanı İbrahim Tekeli, CHP’ye katılan Eski İl Başkanı Hasan Büyükçam için “Aday adaylığı için istifa etti. Ama partimize resmi başvuru yapmadı. Tek resmi başvurumuz vardı. O da Ahmet Tural başkanımızdı” dedi.

Kamuoyuna lanse edilen, Büyükçam’ın beraberinde 100 kişiyle CHP’ye katılması ve yapılan açıklamalara ilişkin soruyu da yanıtlayan Tekeli “Bizde 19 istifa olmuş. Onlar 100’e yuvarlamışlar. Parti kurulduğundan beri mi istifa edenleri mi dahil etmişler onu bilemiyorum Ama benim gördüğüm orada 100 kişi yoktu. Biz parti olarak hür ve müstakil partiyiz. İnsanlar hürdür istediği partide siyaset yapabilirler. Eylülde biz bunu açıklamıştık. Aralık başında da bunu söyledik.

O zamana kadar sıkıntı yoktu da bugün mü oluştu. Çıkarlar mı söz konusu? İşte sürüye uymadık gibi ifadeler var. Bu gurur ve kibirin siyaseti. Isparta ittifakının burada oluşturulduğu söylendi. Isparta ittifakının nerede oluştuğunu görememeleri de normal. Gurur ve kibir siyasetini bırakıp sahaya inebilselerdi zaten Isparta ittifakının İyi Parti ve Ahmet Tural etrafında birleştiğini anlayabilirlerdi” dedi.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum