Başkanın Şoförüydü, CHP’ye Katıldı

1994-99 Yıllarında dönemin Belediye Başkanı Mehmet Aybatılı’nın makam şoförlüğünü yapan ve daha sonra emekli olan Mustafa Ölmez CHP saflarına katıldı.

Yayınlanma:
Başkanın Şoförüydü, CHP’ye Katıldı

1994-99 Yıllarında dönemin Belediye Başkanı Mehmet Aybatılı’nın makam şoförlüğünü yapan ve daha sonra emekli olan Mustafa Ölmez CHP saflarına katıldı.Geçtiğimiz günlerde Isparta’ya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, partiye katılan Ölmez’e rozetini bizzat kendi elleri ile taktı.

CHP saflarına katılan Mustafa Ölmez, bir süre önce genç yaşta hayata veda eden oğlunun rahatsızlığı döneminde yakın ilgi ve desteklerini esirgemeyen CHP parti teşkilatlarına vefa borcunu ödemek için aktif siyasete girdiğini belirterek şunları söyledi. ‘ Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın biricik oğlumun hastalığı sürecinde her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemeyen başta il başkanımız Yalım Halıcı olmak üzere, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun nezdinde tüm parti teşkilatlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Bundan sonra CHP’nin Isparta’da başarılı olması için elimden geleni yapacağım’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.