Başsavcı Çokdinç’ten Başkan Tural’a Veda Ziyareti

Başsavcı Çokdinç’ten Başkan Tural’a Veda Ziyareti

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Haziran 2019 10:13
Başsavcı Çokdinç’ten Başkan Tural’a Veda Ziyareti

Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, veda ziyaretleri kapsamında ESKKK Altıncı Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural’ı ziyaret etti.

Isparta esnaf odaları başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette, Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Başsavcı Mustafa Kemal Çokdinç’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak, “Sayın Başsavcımızın ilimizde adli hizmetlerin yürütülmesindeki başarısı ortada. Kendisinin Isparta’dan ayrılacak olması bizleri üzdü. Huzurlu ve güvenli bir kent olan Ispartamızda, suçla mücadelenin yanısıra, hükümlü ve hükümlü yakınlarının meslek sahibi yapılarak topluma yeniden kazandırılmasına yönelik etkin çalışmalarını biliyoruz . Sayın Başsavcımıza Isparta’ya verdiği hizmetlerden ve  bizleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, kendilerine yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi.



Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç de, Isparta’da esnaf teşkilatından her zaman destek gördüğünü belirterek, “Isparta’da 5 yıl boyunca görev yaptım. Isparta’yı, sizleri unutamayız. Burası görev yaptığım yerler arasında yaşanabilecek en iyi illerden biri.  Tabi Isparta’da özellikle FETÖ yapılanmasının çökertilmesine ilişkin çok sayıda soruşturma yürüttük. Isparta bu kapsamda FETÖ ile mücadelede Türkiye’de en başarılı iller arasında. Şimdi Isparta’dan ayrılıyoruz. Yeni görev yerimiz Gaziantep. İnşallah burada görevimizi en iyi şekilde yerine getirme gayreti içinde olacağız. Rabbim bizleri utandırmasın” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Tural, Başsavcı Çokdinç’e Türk bayraklı plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.