Baykul Son Yolculuğuna Uğurlandı

SDÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Timuçin Baykul, görev yaptığı fakülte önünde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mayıs 2022 19:23
Baykul Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dekanlığı süresince bedensel ve zihinsel engelli bireylerin ağız ve diş sağlığı tedavi süreçlerini kolaylaştıran Türkiye’nin ilk “Engelsiz Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi” projesini hayata geçirerek hastanenin kurulmasına öncülük eden, meslek hayatında birçok başarıya imza atan Prof. Dr. Baykul, çok sevdiği fakültesinde dualarla ebediyete uğurlandı.

Prof. Dr. Timuçin Baykul, Doğu Yerleşkesi II. Kılıçarslan Camisinde, Isparta Valisi Aydın Baruş, Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, ISUBÜ Rektörü İbrahim Diler  Rektör Yardımcıları, Üniversite yöneticileri, Üniversite personeli, ailesi, sevenleri, öğrencileri ve arkadaşlarının katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından Yenice Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

 Ajans32 ailesi olarak merhum’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır dileriz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.