Bayram Alışverişimizi Esnafımızdan Yapalım

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Ramazan Bayramı alışverişlerini,kendi esnafımızdan yapmaya davet etti.

Yayınlanma:
Bayram Alışverişimizi Esnafımızdan Yapalım

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Ramazan Bayramını kutlayarak,  halkı Ramazan Bayramı alışverişlerini, bildiğimiz, kendi esnafımızdan yapmaya davet etti.

Sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran mübarek ramazan ayını uğurlarken, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Birlik Başkanı Ahmet Tural, “ İki yılı aşkın süredir devam eden Covid-19 pandemisinin etkisinin iyice azaldığı bir dönemde  Ramazan Bayramı’nı kutluyor olmak sevincimizi daha da artırmaktadır.  

Herkesin sevdikleriyle görüştüğü, küslerin barıştığı bu bayramın ve tüm bayramların hep bir öncekinden daha güzel, esnaf için hep bir öncekinden daha bereketli ve bol kazançlı geçmesini diliyorum. Ispartalı hemşerilerimizin, değerli esnaf sanatkârımızın ve İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum