Bayram Kermesi Açıldı

Bayram Kermesi Açıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2019 14:57
Bayram Kermesi Açıldı

Isparta’da 12 yıldır yaptığı hizmetlerle büyük beğeni toplayan El Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kurban Bayramı öncesi’nde ‘Bayramlığı olmayan kalmasın’ sloganıyla kermes açtı. Bu kermes, arefe gününe kadar sürecek.

Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık hazırlığı kadar bayramlık telaşı da başladı. Bu telaşı dar gelirli vatandaşlar da yaşasın diye El Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, arefe gününe kadar sürecek kermes açtı.

Özel İdare Parkı’ndaki kermeste çok uygun fiyata bayramlık temini yapılabilecek. Ayrıca parası olmayana ücretsiz bayramlık verilecek.
Bayramların coşku, birlik ve beraberlik anlamı taşıdığını söyleyen El Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Canan Aydın, “Paylaşmak güzeldir. Kurban Bayramı da buna en güzel örnektir. Biz de derneğimiz olarak ‘Bayramlığı olmayan kalmasın’ istedik ve bu kermesi organize ettik. Burada bayramda giyilebilecek bayramlıkları 3 lira, 5 lira, 10 lira gibi rakamlara almak mümkün. Özellikle çocukların sevindirilmesi çok önemli. Burada alışveriş imkanı olmayan için elde ettiğimiz gelirlerden yine giyecek ve gıda yardımı yapacağız. Ayrıca derneğimizin sürekli yardım yaptığı hastalarımız var, onların da giderlerini kermes gelirinden karşılayacağız. Gelin Isparta olarak, bayramı bayram tadında tüm kesimlerin yaşamasına vesile olalım” dedi.

Canan Aydın ayrıca, kermes yerinin temininde, altyapı hazırlığında destek olan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e de teşekkür ederek, “Sayın Başkanımız Şükrü Başdeğirmen sağ olsun tüm faaliyetlerimizde yanımızda. Böyle bir kermes organizasyonu yapacağımızı söylediğimizde her türlü desteği vereceğini söyledi ve verdi. Bu nedenle Şükrü Başdeğirmen başkanımıza ve ilgili tüm belediye personeline şahsım ve derneğin adına şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

El Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bayram Kermesi, arefe gününe kadar sabah saatlerinde başlayacak ve gece geç saatlere kadar devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.