Bedensel Engelli Milli Halterci Engel Tanımıyor

Bedensel engelli Milli Halterci Mustafa Uzuner, kilometrelerce uzaklıktan antrenmanlarına gelebilmek için azmiyle tüm engelleri aşıyor.

Yayınlanma:
Bedensel Engelli Milli Halterci Engel Tanımıyor

Bedensel engelli Milli Halterci Mustafa Uzuner, azmiyle tüm engelleri aşıyor.

Haftada 3 gün 80 kilometre uzaklıktan antrenmanlara katılan Uzuner, 2 kez Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazandı.

Senirkent Büyükkabaca'dan, Isparta Işıkkent Spor Salonu'na antrenman yapabilmek babasıyla gelen başarılı Halterci Uzuner, 3 yıldır halterle ilgileniyor.

Daha önce masa tenisinde yarışmalara katılan bedensel engelli milli sporcu, halterde de ilkleri yaparak örnek başarılara imza atıyor.

Engel tanımayan milli halterci, halter sporunda 120 ve 130 kiloyu uzanarak rahatlıkla kaldırırken, hırsı ve hayata bakışıyla diğer sporculara ışık oluyor.

3 yıldır halter sporuyla ilgilendiğini dile getiren Mustafa Uzuner, "120 ve 130 kiloda 2 kez Türkiye şampiyonu oldum. Şu an tekrardan Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyorum. Hedefim, büyüyerek olimpiyatlara gitmek. Bunun için de çok çalışıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor