BEKDER yönetiminden ITSO'ya Ziyaret

Isparta Birlik Emek Kültür Derneği (BEKDER) Yönetim Kurulu ITSO'da.

Yayınlanma:
BEKDER yönetiminden ITSO'ya Ziyaret

Isparta Birlik Emek Kültür Derneği (BEKDER) Yönetim kurulu ve üyeleri, Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve yönetimini ziyarette bulundu.

BEKDER Ailesi Isparta’nın gelişimi ve refahı için İnşaat, Sanayi, Makina, Yazılım, Hizmet sektörleri başta olmak üzere katma değer noktasında birçok iş kolunda istihdam sağlayan bir STK olduğunu, bu süreçte Isparta Ticaret ve Sanayi Odasıyla karşılıklı diyaloglarının devam ettiğini belirtti.

BEKDER Yönetimi; Metin Çelik ve yönetiminin göreve geldiği günden beri Isparta’nın ihracat ve üretim başta olmak üzere Isparta’yı ticaret ve üretim merkezi haline getirme çalışmalarını ve ITSO yönetiminin, üyelerin sorun ve problemlerini çözüme kavuşturma noktasındaki çalışmalarını yakinen takip ettiklerini ve memnuniyetle dile getirdi. BEKDER, Metin Çelik ve Yönetimine misafirperverliği ötürü teşekkürlerini sundular. Metin Çelik ve yönetimi BEKDER ailesinin bu anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Isparta