Belde Değil Şantiye

Isparta Merkeze bağlı Sav Beldesi'nde belediye tarafından yapılan çalışmalar ile birlikte belde adeta şantiye alanına döndü

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ocak 2022 11:53
Belde Değil Şantiye

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, beldedeki fabrika sayısının giderek arttığına dikkat çekti.  Sav beldesi adeta Organize Sanayi Bölgesine dönmüş durumda. Yeni açılan fabrikalarla kasabadaki fabrika sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.

FABRİKA SAHALARINDA ÇALIŞMALAR YOĞUNLAŞTI

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi,  kasabada yatırım yapmak isteyen yatırımcıların önünü açtıklarını ve her konuda yardımcı olduklarını belirterek bu çerçevede halen 18 fabrikanın yapım çalışmalarının devam ettiğini daha önceki 12 fabrika ile birlikte Kasabadaki fabrika sayısının 30’a çıktığını ifade etti.

400 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAK

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, beldesindeki fabrikalarda  toplam 400 kişinin istihdam edileceğini ve bu kişilerin aileleriyle birlikte hesaplandığında enaz 1500 kişinin bu fabrikalar vasıtasıyla ekmek yiyeceğini kaydetti.

İpekçi, ayrıca Sav’da kendi dönemlerinde bu güne kadar 130 ev ruhsatı verdiklerini de ifade ederek kasabadaki konut yapımının da hızlandığını ve beldede ikamet etmek isteyen aile sayısında da önemli artış kaydedildiğini söyledi.

Başkan İpekçi,  beldeye hizmetlerin getirilmesinde TBMM Başkan Vekili ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in büyük katkı ve desteklerini gördüklerini belirterek, “Kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.