Belediye Ekipleri Yoğun Çalışıyor

Isparta'da kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için belediye ekipleri yoğun şekilde çalışıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2010 19:15
Belediye Ekipleri Yoğun Çalışıyor

Isparta'da kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için belediye ekipleri yoğun şekilde çalışıyor.
    
Isparta'da yoğun kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı 40 santimetreye kadar ulaştı. Isparta Belediyesi ekipleri de, kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi çalışmalara başladı.
    
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çalışmaları yerinde denetledi. Başkan Günaydın, yaptığı açıklamada, hava tahminlerini iyi değerlendirdiklerini ve ekipleri bu raporlar doğrultusunda görevlendirdiklerini kaydetti.
    
Kar yağışı başlamadan gerekli tedbirleri aldıklarını anlatan Günaydın, karla mücadele araçlarının bakımının da kar yağışı başlamadan önce yapıldığını ifade etti. Günaydın, kar yağışıyla birlikte hangi ekibin nerede görev alacağını belirlediklerini ve bir program dahilinde çalıştıklarını belirterek, ''Böylece kar yağışıyla birlikte oluşabilecek olumsuzlukları asgari düzeye indirdik. İş makinelerimiz öncelikle ana caddelerde çalışmalarını tamamladı. Daha sonra da mahalle sokaklarına girerek sokak temizliklerine başladı. Yayaların da kaldırımlarda rahat yürüyebilmeleri için kar kürüme çalışmalarını başlattık'' dedi.
    
Başkan Günaydın, okulların bahçelerinde de temizlik çalışması yaptıklarını belirterek, yarın ders saati başladığında okulların bahçelerinin kardan temizlenmiş olacağına dikkati çekti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum